Sportparkweg 4
2263SX
LEIDSCHENDAM
tel. 070-3277215

Na de winterstop kent de JO11-2 een moeilijke start. Niet omdat we slecht spelen, maar omdat we de vele kansen niet benutten. Daarom hebben we 3 gespeeld, 2 verloren, 1 gewonnen.

Deze week moesten we uit tegen de ongeslagen koploper RKAVV. Meteen hadden we een overwicht, stapelden aanval op aanval. Dat resulteerde in heel veel kansen. Die gingen allemaal net naast of over. En uiteraard scoorde RKAVV bij de eerste de beste counter 1-0. We lieten de koppies niet hangen en via prachtig samenspel kwamen we op 1-1 (Adam). We bleven drukken en goed combinatievoetbal spelen, maar opnieuw scoorde RKAVV, 2-1. Zij kregen een overwicht, maar dankzij twee reddingen van onze keeper (Krystian) gingen we de rust in met 2-1.

Na rust zetten we de tegenstander wederom onder druk op hun eigen helft en bleven we georganiseerd spelen. Elke linie speelde prima, wat weer resulteerde in heel veel kansen. Maar het afronden lukte telkens net niet. Keeper, tegenstander of paal zaten keer op keer in de weg, of we schoten over of naast. Even leek het erop dat we (wederom) onverdiend zouden verliezen, maar op dat moment ging de 2-2 (Rouane) er in. Alle ouders en trainers juichten alsof we de wereldbeker gewonnen hadden - wat een opluchting.

De keeper van RKAVV was zo ontredderd, dat hij het veld af liep. Nadat hij terug kwam, gingen we op dezelfde voet door. Hoog druk zetten en blijven combineren. Dit resulteerde in de laatste 7 minuten in de 2-3 (Mayson) en 2-4 (Maxx).

Een fantastische teamprestatie, waarbij er blij vlagen zelfs driehoekjes te zien waren. De jongens glunderden helemaal.