Julialaantje 15 B
2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Vredenburch was thuis sterker dan tegenstander VDL waar voorafgaand aan de wedstrijd van zaterdag veel meer van werd verwacht. Hoewel Vredenburch in de beginfase de bovenliggende partij was, waren het de Waterwegbewoners die twee kansen kregen, maar daar geen raad mee wisten. Het was dan ook de thuisploeg die met een 1-0 voorsprong de rust inging, dankzij een treffer van Rico Deekman uit een hoekschop.

In de openingsfase van de tweede helft was Vredenburch de betere ploeg maar was het VDL, dat scoorde via Rodney Remmerswaal. In de resterende 25 minuten was het alleen maar Vredenburch dat de klok sloeg. Basje Visser, Most Valuable Player (MVP) na de eerste vier wedstrijden, bracht met zijn twee treffers de stand op 3-1. Rico Deekman en Mehmet Aygun deden er nog een schepje bovenop, eindstand 5-1. Goede partij van Vredenburch tegen een tegenvallende tegenstander.

De nederlaag tegen Vredenburch betekende de eerste competitie nederlaag voor VDL, sinds de start van de tweede competitiehelft van het afgelopen seizoen, begin dit jaar. De ploeg uit Maassluis leed in de tweede helft van het seizoen geen enkele nederlaag, maar degradeerde toch naar de vierde klasse, waar de succesreeks dankzij Vredenburch tot een abrupt einde werd gebracht. Door deze nederlaag valt VDL voorlopig weg als weg uit het rijtje van concurrenten van Vredenburch voor de strijd om de titel in 4D, waar het nu vooral te maken krijgt met FC Zoetermeer, net als de Rijswijkers dit seizoen nog zonder puntenverlies, en gedeeld koploper.

Foto's en verslag van de wedstrijd kan je ook op Rodi.nl vinden

Balsponsor bij de wedstrijd Vredenburch- VDL was café Harvey’s Inn, gevestigd in de Bogaard.