Groep 3 09

12 september 2020 9:00

Vandaag vroeg uit de veren voor een wedstrijd uit tegen VELO.
Gelukkig kwam er al een week zonnetje door die het aangenaam voetbalweer maakte.

Vredenburch was gelukkig wakker want na 1 minuut lag de eerste bal er al bijna in maar Ardit schoof de bal net naast.
Maar 5 minuten later scoorde hij wel. Een counter samen met Jaimy schoot hij piekfijn binnen.

Iedereen van Vredenburch zat er bovenop om de tegenstander geen tijd te geven om te voetballen.
Onderschepping van Senna die Shane over rechts diep stuurde. Shane trok de bal strak voor die Ardit netjes afronde.

Jeremy had een paar goede reddingen gemaakt maar 1 uitbraak van VELO zorgde voor een verrassende 1-2.
Niet dat dat Vredenburch van de wijs brackt want een strakke voorzet van Akram werd hard door Jaimy binnen geknalt. 1-3

Nog een paar kansjes maar we gingen de rust in met 1-3.

Kort na de thee tikte Ardit gelijk de 1-4 binnen....Hattrick !
Achterin werd alles onderschept waardoor Shane vanuit het middenveld de keeper met een bekeken schot te kijk zette...1-5
Vredenburch zette Velo klem en bij een hoekschop viel de 1-6. Senna knalde van dichtbij binnen.

Een spaarzame uitbraak van VELO met een "handsbal" in onze 16, bal op de stip (waar is de VAR als je em nodig hebt)
Maar ja , wij hebben Jeremy in de goal staan die ook deze bal pakte ....penaltykiller !

Kuzey scoorde na een pass van Ardit de 1-7 en Jaimy werd door het midden diep gestuurd ...1-8.
In het fluitsignaal scoorde VELO nog 1 keer...2-8

Goed gedaan jongens ! Iedereen heeft hard gewerkt om deze verdiende overwinning binnen te halen!

Volgende week thuis tegen Berkel deze lijn doorzetten.