4e klasse E

23 oktober 2021 14:30

Y. Pekaar

Sportpark De Verademing

Na een stroeve start (twee kleine nederlagen) van de competitie boekte Zami 1 zaterdag de 2e overwinning op rij tegen REMO. In de eerste helft kwam Vredenburch door matig verdedigen 2x op achterstand. De 1-1 was een prachtig doelpunt (mooie kopbal na een strakke voorzet) en de 2-2 vlak voor rust kregen we cadeau van REMO. In de tweede helft kwam Vredenburch nauwelijks nog in problemen, maar duurde het toch nog even voordat de 3-2 erin ging. Uiteindelijk gingen de 3 punten mee naar “huis”.

As dinsdag 26 okt om 20.00 uur speelt ZAMI 1 de uitgestelde wedstrijd tegen DE STER (terrein: voormalig Cromvliet complex). Zaterdag 30 oktober spelen zowel ZAMI 1,2 en 3 tegelijk weer thuis. Iedereen is dan weer van harte welkom aan het Julialaantje. Balsponsor bij de wedstrijd van Zami 1 is dan Intermezzo Herenmode, Herenstraat 18a, Oud Rijswijk.