Buurtweg 124
2244AJ
WASSENAAR
tel. 070-5179083

Na 4 opeenvolgende overwinningen tegen laag geklasseerde clubs moest nu worden aangetreden tegen de huidige koploper. In de eerste helft een iets beter Gr Willem, maar Vredenburch bood goede tegenstand. Jammer, dat een verdedigingsfout resulteerde in de 1-0 tegen, op dat moment onnodig. Na de rust met wind mee meteen een aanvallend Vredenburch. Een goed genomen vrije trap belandde helaas voor ons op de paal. Domme pech en ook nog meteen in de tegenaanval viel de 2-0. Toch bleek Vredenburch niet kansloos, want met nog een kwartier op de klok maakte Vredenburch na een mooie aanval de aansluitingstreffer met een hard schot. Diverse pogingen daarna troffen helaas geen doel, dus volgde de 3e nederlaag in dit seizoen.

Na 7 wedstrijden nestelt Vredenburch zich nu in de middenmoot. Volgende week zaterdag heeft Vredenburch een vrij weekend. Op 20 november speelt Vredenburch thuis tegen SEV.  De balsponsor bij de wedstrijd tegen SEV is dan caférestaurant van Ouds ’t NEST, Vredenburchweg 126.

Na 7 wedstrijden lijken 3 clubs voor de bovenste plaatsen te strijden. Gelet op de twee kleine  (en onnodige) nederlagen ( 2x 2-1) tegen 2 clubs uit de top 3 moet Vredenburch minimaal kunnen gaan voor de vierde plaats dit seizoen.

Het tweede elftal had pech dat het de 3 punten, behaald tegen VCS, weer kwijt is, omdat dit elftal uit de competitie is genomen. Maar zaterdag werden deze punten weer toegevoegd vanwege een dik verdiende 0-4 tegen Remo. Ook het tweede elftal speelt pas weer op 20 november en ook thuis tegen het laaggeplaatste HDV.

Iedereen weer van harte welkom 20 november met 3 thuisspelende elftallen.