Julialaantje 15 B
2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Prachtig zonnetje, een 3e helft met dj in het vooruitzicht en een rood blauw vuurwerk bij de opkomst van de spelers.

Dat beloofde wat en dat kwam ook uit. In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Aan beide kanten wat kleine kansjes en dus was de ruststand 0-0 een logisch gevolg.

In de tweede helft zou Graaf Willem moeten komen, want zij gingen nog voor de bovenste plaats(en). Maar dat liep even anders. Vredenburch kwam een paar keer gevaarlijk door via de rechterkant.

En zo rond de 75ste minuut weer een mooie aanval en ja hoor nu kwam de voorzet wel aan en werd vallend de bal ingekopt. Daarna was het nog even billen knijpen, maar onder meer door een fantastische redding in de laatste minuten was daar het eindsignaal en dus de overwinning. Een overwinning van het collectief want er werd door iedereen gestreden. En de eerste overwinning tegen een ploeg uit de top 3.

Na de overwinning van vorige week uit tegen SEV (0-2) komt de vierde plaats dus weer in het vizier. Volgende week is zami 1 vrij en op 9 april is weer een thuiswedstrijd, dan tegen Remo, aanvang 14.30 uur.

Balsponsors deze wedstrijd waren Marcel Tempelman en Martijn Reinders. Omdat Martijn het Nederlands elftal verkoos boven Vredenburch ging vader Willem op de foto. Willem is weer wat vaker op Vredenburch te zien en ook een vaste bezoeker van het Walking Football op de woensdagochtend. Jaren geleden was Willem bij Vredenburch actief als leider en verrichtte hij veel werkzaamheden in de kantine. Marcel is al jaren een vaste supporter van Vredenburch 1 eerst op de zondag en nu al weer jaren op zaterdag. Marcel was bij de zondag jaren keeper bij de selectie en daarna nog enige jaren keeperstrainer bij de selectie.

Heren bedankt. In de euforie zegde Marcel nog toe ook de komende 5 thuiswedstrijden te willen sponsoren. Mooi toch!