Noordweg 74
2548AC
'S-GRAVENHAGE
tel. 0174-296611

De jongens en meisjes van de JO10-1 waren er klaar voor en begonnen de wedstrijd binnen de 1e minuut al met 0-1 door een mooie goal van Damian. SVH sloeg terug met 2 goede ballen op Dean, maar Dean werkte die mooi weg.

Vredenburch was sterk aan de bal waarop Nicola de  prachtige 0-2 erin legde. Lieroi en Damian miste nog 3 mooie kansen en bleven jagen waarop Lieroi zichzelf beloonde met de 0-3.  Vredenburch was aanzienlijk sterker.

SVH  had ook een paar mooie kansen op het goal die door Jazzlyn, Amir en Dean weg werden gewerkt.  De 1-4 kwam op naam van Aaron, waarop Hamza de 1-5 miste maar niet opgaf. Die bal was voor hem en moest erin.

Yes de 1-5 voor Hamza zat! De 1-6 was er 1 uit het boekje. Lieroi nam de bal vanaf de zijlijn en schoot hem rechtsboven in de kruizing GOALLL en wat voor 1! Voor de rust waren er nog wat kansen voor Hamza en Aaron, maar die mochten er helaas niet in. SVH benutte de kans die ze kregen wel en maakt net voor rust de 2-6.

Bij het begin van de 2e helft was er een vervelend opstootje en werd er door Vredenburch gescoord, waarbij de tegenpartij niet eerlijk was. De kinderen waren hierna flink van de leg. SVH zette echter wel druk waardoor de 3-6 en de 4-6 werden gemaakt door hen. Lieroi en Nicola knokte op het middenveld voor elke bal waardoor er voorin toch nog een kans werd gecreëerd.

Na wat pogingen door de mannen voor tikte Hamza de 4-7 erin. SVH zette de 2e helft aanzienlijk meer druk waardoor de verdediging moest knokken. Amir en Nicola werkte een paar mooie ballen weg. Het was druk voor het goal van Vredenburch, maar Dean greep in en haalde de bal eruit.  Er waren nog wat kleine kansjes voor Vredenburch, maar die gingen er helaas niet meer in. SVH benutte de kansen wel en maakte op rij de 5-7, 6-7- en 7-7.

Wat hebben we weer een prachtig voetbal gezien van de kids en wat een heerlijk team waarbij iedereen knokt voor elkaar en voor de bal. Trots op onze strijders van de JO10-1!!!