Julialaantje 15 B
2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Vandaag pakte zami 1 de 6e overwinning van het seizoen. In de eerste helft bood HH lang tegenstand en braken ze er met een lange bal soms gevaarlijk uit.
PMaar rond de 25ste minuut was het dan raak voor Vredenburch en meteen maar 2x. Zo brak de rust aan met een 2-0 voorsprong. In de tweede helft gebeurde er niet al te veel maar was het op de tribune in de zon wel erg prettig. Zo’n tien minuten voor tijd was er goed overspel aan de linkerkant. Via 3 schijven kon op de keeper van HH worden afgelopen. De keeper viel waarschijnlijk over een polletje, want de 3-0 kon zo in een leeg goal worden binnen gewerkt. Een regelmatige overwinning dus waardoor in de ranglijst KSD/Marine voorbij is gegaan.

As dinsdagavond wordt de wedstrijd tegen Oliveo ingehaald in Pijnacker. Zaterdag 12 maart speelt zami 1 dan weer thuis tegen RAS, aanvang 14.30.

De balsponsor vanmiddag was cafe de Lorresnor gevestigd aan de Esdoornstraat 38/ hoek Lindelaan. Op bijgaande foto staan de eigenaren Michel en Debby. Beide hebben de gehele wedstrijd bijgewoond in gezelschap van een 10tal vaste klanten. Bij de Lorresnor kan je van maandag tot en met zondag vanaf 15.00 uur terecht voor een gezellige borrel!