Julialaantje 15 B
2282NW
RIJSWIJK ZH
tel. 070-3952288

Nadat de eerste competitiewedstrijd tegen Erasmus zo succesvol was verlopen bleek vervolgens Pgs/Vogel te sterk (3-0). En dus moest afgelopen zaterdag tegen een nog puntloos Loosduinen weer 3 punten worden gepakt. Hoe anders verliep dit echter. In de eerste helft een evenwichtige wedstrijd met voor beide partijen enkele kansjes. Ruststand dus 0-0.

In de tweede helft maakte Loosduinen plotseling de 0-1. Dus moest Vredenburch aan de bak. Dat deden ze ook wel maar het bleef een beetje krachteloos. En ineens vlam in de pan. Een Vredenburch speler ontving zijn 2e gele kaart en moest dus vertrekken. Deze speler deed dat niet meteen en omdat de scheids dit bedreigend vond staakte hij de wedstrijd.

Na een afkoelingsperiode riep hij de elftallen weer terug op het veld met nog een kwartier op de klok. Met 10 man leek Vredenburch wat feller de aanval te zoeken en dat resulteerde zelfs in de gelijkmaker.

Even leek Vredenburch zelfs nog de overwinning te pakken, maar helaas. Kortom na een goede start inmiddels 5 verliespunten. Aan trainer Remco Torken om komende week de groep weer scherp te krijgen, want as zaterdag Duno uit is zeker ook geen eenvoudige tegenstander (zij wonnen wel van Loosduinen met 3-0).

Balsponsor deze wedstrijd was Vishandel Toet. De kraam van Cees Toet staat wekelijks op zaterdag op de Rijswijkse markt. Uit eigen ervaring weet ik dat hij garant staat voor een uitgebreid assortiment en dagvers. Van harte aan te bevelen dus om zaterdags deze kraam te bezoeken.