2555XP
'S-GRAVENHAGE
tel. 070-3681868

ODB-Vredenburch 2-2

In de aanloop naar de eerste wedstrijd na de winterstop was er het volgende scenario. Naast onze wedstrijd was er ook meteen de topper  Duno tegen Pgs/Vogel, oftewel de nummer 2 tegen de nummer 1. En ja wij waren de nummer 3 dus…….. . Ik sprak de trainer vooraf en die zei heel nuchter: “eerst zelf winnen en dan heeft het pas zin om naar de andere uitslagen te kijken”.

En dat bleek maar al te waar afgelopen zaterdag. In onze wedstrijd leek het de eerste 15 minuten nog alsof Vredenburch op weg leek naar een overwinning tegen middenmoter ODB. Maar de kansen werden niet benut en ODB vocht zich in de wedstrijd. In een onoverzichtelijke situatie kwam ODB zelfs voor en dat hielden ze ook vast, ruststand dus 1-0. In de tweede helft begon Vredenburch weer wat feller en uit een lage voorzet tikte onze spits de 1-1 tegen het net. Met de nodige invallers leek het erop, dat Vredenburch door zou drukken. Maar na opnieuw een lange bal van ODB en slecht ingrijpen van de verdediging kwamen we opnieuw op achterstand, 2-1. In de laatste minuten werd het ook van Vredenburch kant een soort pompen of verzuipen. En vlak voor tijd had dit succes, viel de bal goed en schoten we alsnog de gelijkmaker tegen de touwen.

Door alle uitslagen staat de top 4 nog dicht op elkaar en treffen we as zaterdag 28 januari nummer 2 BMT, aanvang 14.30 uur. Kortom weer een belangrijke pot met hopelijk weer veel thuispubliek. Ook afgelopen zaterdag tegen ODB waren we kwa publiek ruim in de meerderheid.