6 Juni open dag Vredenburch

6 Juni open dag Vredenburch

Beste lezer,
 
De maatregelen tegen het Corona virus hebben als gevolg gehad dat scholen dicht bleven, wij zoveel mogelijk thuis moesten blijven, horeca gesloten was en helaas ook sporten in teamverband niet was toegestaan.
 
Inmiddels zijn een aantal van deze maatregelen versoepeld, basisscholen zijn weer open, we mogen weer naar de kapper en ook sporten in teamverband is weer toegestaan voor kinderen t/m 12 jaar.
Wij zijn dan ook erg tevreden dat ons Corona protocol aan de norm van Gemeente Rijswijk voldoet en de bal weer voorzichtig rolt bij de genoemde leeftijdscategorieën.
 
Om alle kinderen in deze bijzondere tijd te motiveren om te sporten willen wij vanuit voetbalvereniging Vredenburch graag kinderen verwelkomen  in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar op ons complex voor een kennismaking met de sport voetbal en de vereniging Vredenburch.
 
Er zijn natuurlijk nog wel beperkte mogelijkheden op en rond het complex van Vredenburch. Ouders mogen bv niet het terrein op maar hebben van buiten het complex prima zicht op de velden. En voldoende ruimte voor de 1.5m regel ;-)
Voor koffie zorgen wij.
Tevens wordt er na de zomervakantie een 2e open dag gehouden waarbij hopelijk wel toegestaan is om ouders toe te laten.
Er volgt spoedig meer informatie over hoe wij dat precies gaan inrichten.
 
Datum: 6 juni
Van: 11:00 tot 13:00
Waar: Sportpark Vredenburch, Julialaantje 15B in Rijswijk. Makkelijk te vinden via Google maps
Inclusief wat te drinken
 
Aanmelden is verplicht ivm RIVM richtlijnen en dat kan eenvoudig via dit formulier.
 
 
Tot dan !
Organisatie open dag Vredenburch
vredenburch_logo.png Lex_Immers_cup_2019_Vredenburch_51.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!