Voorl. teamind. 2022/2023 - krsv Vredenburch

Voorl. teamind. 2022/2023

Voorl. teamind. 2022/2023

Hieronder vind u de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2022-2023. 

Voorlopige teamindeling Jeugd 2022/2023 

 

Na een lange maar grondige voorbereiding, die in sommige leeftijdscategorieën al eind december 2021 begon, kunnen wij hierbij de voorlopige teamindeling voor komend seizoen presenteren. 

 

Deze indeling heeft iets langer op zich laten wachten. Dit kwam o.a. door :

-Veel nieuwe aanmeldingen in de afgelopen maanden. 

-De laatste wijzigingen en aanvullingen in diverse teams. 

-De samenstelling van een extra JO13 team. 

-En het alsnog kunnen samenstellen van een JO10 team. 

 

De teamindeling staat HIER 

Wij benadrukken dat dit altijd een voorlopige teamindeling is. Wij willen spelers namelijk laten spelen op het niveau dat bij hem of haar past. Ook kunnen wij de ontwikkeling van onze spelers steeds beter in de gaten houden door een goede samenwerking tussen onze Technische Commissie, trainers & leiders en eventueel Voetbalschool BEST. Waar nodig zullen wij verschuivingen doorvoeren in deze voorlopige indeling !

Tot slot wijzen wij op de vacatures per team (in het blauw). Vredenburch kan niet zonder vrijwilligers. Met de beschikbare personen kunnen wij helaas niet elk team van trainers en leiders voorzien. Help ons, maar vooral jouw kind - en zijn of haar ploeggenoten met het mogelijk maken van een fantastisch voetbalseizoen. Meld je snel aan via : voetbalzaken@krsv-vredenburch.nl 

Je komt dan in aanmerking voor teruggave van de € 50,- vrijwilligersbijdrage. Wil je er serieus mee aan de slag? Informeer naar de mogelijkheden van een Knvb opleiding. 

Wij kijken al erg uit naar volgend seizoen. De competitie zal 3 september weer starten. De voorbereiding hierop zal eind augustus beginnen (dit kan verschillen per team). Maar wij wensen jullie uiteraard eerst een hele fijne vakantie toe. 

 
 

Voorlopige_indeling.PNG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!