Vredenburch 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse B

15 oktober 2016 14:30

Groot, M.N.

Wederom moest trainer Lorente op het laatste moment zijn opstelling aanpassen.  Op vrijdag avond melde Marco van Trier dat het echt niet ging en op zaterdag vlak voor de wedstrijd werd Sander Vink getroffen door een flinke buikgriep.  Dat was jammer omdat er op donderdag juist naar deze wedstrijd was getraind en de posities weer anders ingevuld moesten worden. De van een 3 weken blessure terug gekeerde Samir moest eerder starten dan gepland maar speelde of hij nooit was weg geweest.  Vanaf minuut 1 liet Vredenburch zien wat de intenties waren. De ene na de andere aanval richting het doel van HPSV. Tot in de 10 de minuut Collin de 0-1 binnen schoot. 3 minuten laten schoot dezelfde Collin de 0-2 binnen. Niet veel later kopte Glen de 0-3 binnen na een mooie aanval over rechts. Het plezier van deze aanval was groot omdat het precies een aanval was waar donderdag op getraind was. Rond de 20 ste minuut werd een foute pass van achteruit direct afgestraft door HPSV. Maar niet veel later schoot Richard na een mooie aanval over links de 1-4 binnen.  Het jammere was dat na de 1-4 de concentratie weg viel en het spel slordig werd. Dat had mede te maken met het spel van HPSV waar Vredenburch in mee ging.

Ondanks dat er in de rust daar afspraken over zijn gemaakt was het moeilijk om het spel van de eerste 25 minuten weer op te pakken. Ondanks dat werd nog steeds kans na kans gecreëerd en als er beter met de kansen was omgegaan had de score nog veel hoger uit gepakt. Vlak voor tijd kreeg Davy het nog op zijn heupen en schoot de 1-5 en 1-6 binnen. (bron HHAV)