Voetbalschool

Voetbalschool

Voetbalschool Skillz

In augustus is het weer zover. De start van de nieuwe techniekcursus op de Burcht. Tien weken lang zullen we 1.5 uur durende lessen geven met uitdagende oefenstof, nieuwe skillz en diverse partijvormen. We houden de groepen zo klein mogelijk zodat iedere speler de aandacht krijgt die hij verdient.

De trainingen worden gegeven op de vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 en de kosten bedragen 145,-. Bij de eerste inschrijving krijg je een mooi kledingpakket van Hummel kado bestaande uit een shirt, trui, driekwart broek en sokken. Het enige dat we van jullie verwachten is dat je de kleding altijd draagt tijdens onze trainingen.

Maar er is meer. In onze trainingen is loop- en coördinatietraining standaard geïntegreerd. Daarnaast werken we aan bewegelijkheid in meervoudige richtingen, snelheid en spelbeleving. En als dat nog niet genoeg is krijg je ook 10% korting op het assortiment van 100% Voetbal Wateringen als je ingeschreven staat voor een cursus.

Uiteraard is het ons doel om een sterke technische speler van jou te maken maar ook zeker met heel veel plezier te voetballen. Wacht niet te lang met inschrijven want vol is vol! Klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan.
Informatie over ons aanbod vind je op onze website, www.voetbalschoolskillz.nl . Een goede impressie van Voetbalschool Skillz krijg je door ons te liken en te volgen op onze socialmedia kanalen facebook, instagramtwitter en google+.
Wil je liever eerst een gratis proefles volgen? Stuur ons dan een mailtje naar info@voetbalschoolskillz.nl (alleen ouders of verzorgers kunnen je opgeven voor een cursus of proefles)

Heb je nog vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Benito Marica en team Skillz

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!