Nieuws

Nieuws

Update Woensdag 08-01-2020

Beste leden/sympathisanten van Vredenburch,

Deze brief is verstuurd naar de leden van Vrienden van Vredenburch (VVV). Wanneer u zich bij deze leden wilt aansluiten, en dat hopen wij natuurlijk van harte, laat ons dat dan weten. Dat kan door het aanmeldingsformulier op de site in te vullen en af te geven bij een van de leden van de cie. U kunt ons sowieso ook aanspreken voor meer info.

Groet,

Cie van VVV

Vrienden van Vredenburch

Beste vrienden,

Het is te lang geleden dat jullie van ons iets hebben vernomen. Dat vraagt om een uitleg.

Zo’n twee jaar geleden is een enthousiaste groep van 6 leden (onder leiding van 1 bestuurslid) binnen Vredenburch opgestaan om de VVV op te starten met als voornamelijk doel geld te genereren ten behoeve van het gezelliger en mooier maken van de club Vredenburch. Destijds is besloten om per kwartaal de leden van de VVV over de voortgang te informeren via een (kleuren) magazine. De bijdrage van de leden is destijds gesteld op een minimaal bedrag van 50 euro per jaar.

Wat heeft deze groep gerealiseerd. De werving van leden tot een totaal van circa 50 leden. Het magazine is in totaal 4x opgeleverd (mbv sponsors) gelardeerd met leuke informatie en interviews met vrijwilligers. Financieel is ondersteuning verleend aan diverse clubactiviteiten en er is een aanschaf geweest van een popcorn machine. So far so good.

Echter in de eerste helft van 2019 sloeg het noodlot toe. Door vervelende privé- en gezondheid perikelen viel de groep in no time uit elkaar. Noodgedwongen vielen de acties stil, was er geen overleg (meer mogelijk) en werd het stil rondom de VVV.

Maar er is weer nieuw perspectief. De uitgedunde commissie heeft weer nieuwe mensen bereid gevonden om door te gaan op de ingeslagen weg.

Per 7 december startte een nieuwe commissie bestaande uit:

Voorzitter: Peter Steijn, voormalig bestuurslid Vredenburch en sinds mensenheugenis lid van Vredenburch.

Secretaris: Zier den Heijer, voormalig bestuurslid Vredenburch en ook al jaren betrokken bij de club Vredenburch.

Financiële man: Hans Koch, al jaren actief binnen de club Vredenburch in diverse rollen.

Leden: Theo van der Kleij , al jaren bij diverse taken betrokken bij Vredenburch en betrokken bij de oprichting van de VVV.

Ondersteuning : Rick Roberti huidig vice voorzitter van Vredenburch en initiatiefnemer van de VVV en Barbara Slagter al betrokken sinds de oprichting van de VVV

Wat kunnen jullie binnenkort verwachten.

De nieuwe commissie is per 7 december gestart met hun taken.

In eerste instantie zullen de leden van de commissie een taakverdeling maken grotendeels op basis van de oorspronkelijke uitgangspunten. Verzocht zal gaan worden om de bijdrage aan de VVV in 2020 te voldoen. In februari 2020 zal een nieuwsbrief worden uitgebracht met informatie en doelstellingen.

En voor de gewenste verbinding onder de leden organiseren we op 14 maart 2020 een borrel voor alle leden van de VVV. Uitnodiging volgt.

 Wij hopen u voor nu enige duidelijkheid te hebben gegeven inzake de situatie van de Vrienden van Vredenburch. Tot slot wensen wij iedereen een mooi en liefdevol 2020!


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!