4 - 4

Vredenburch JO13-6

Onder 13, JO13-6, Groep 8 09

27 augustus 2016 13:00

Op een zonovergoten zaterdag moesten we vandaag onze 1e wedstrijd in de bekercompetitie uit tegen HVV afwerken. Omdat er nogal wat twijfel was of iedereen aanwezig zou zijn, had de trainer voor 2 extra spelers gezorgd. Het elftal kende een hele nieuwe samenstelling dus we moesten toch even wennen aan elkaar. We begonnen de wedstrijd met een duidelijk veldoverwicht al was het toch wel een vreemde gewaarwording om 7 veldspelers rond het strafschopgebied van de tegenstander te zien en 3 man pal voor onze eigen keeper. Wel netjes op 1 lijn. Dat dan weer wel. Pas toen de trainer de jongens naar voren trachtte te schreeuwen, kwam er enige beweging in de boys. Na een minuut of 10 kon Ritchie zijn grote teen tegen een voorzet duwen en zo werd de 0-1 binnen getikt. 1 van de invallers (jongens bedankt dat jullie mee wilden doen) schoot vlak daarna op fraaie wijze de 0-2 binnen. Toen de andere invaller de 0-3 binnen schoot, leek de buit al snel binnen. De eerste halve kans voor HVV was gelijk raak en zo werd het 1-3 en misschien toch nog spannend. Ritchie wist de 1-4 binnen te glijden, maar kort voor rust kwam HVV uit een mooie aanval op 2-4. De stand waarmee we ook gingen rusten. De 2e helft lieten we ons ondanks de vele kansen die we kregen toch de kaas van het brood eten en zo eindigde de wedstrijd in 4-4. Voorin misten we teveel kansen en achterin bleef er altijd wel 1 hangen waardoor de buitenspelval werd opgeheven. Oke er stond een prachtig monumentaal pandje langs het hoofdveld van HVV en ook de wedstrijd die naast ons werd gespeeld, was bijzonder interessant, maar probeer de aandacht bij de wedstrijd te houden mannen J Voor wat betreft het middenveld niets dan lof. Er werd van beide kanten lekker fel gespeeld zonder dat het onsportief werd. Maar toch moesten we achteraf de conclusie trekken dat we hier zeker de 3 punten mee hadden moeten nemen. Wellicht kunnen we die komende zaterdag bij Wilhelmus de volle buit binnen halen.