0 - 7

Vredenburch JO15-1

Onder 15, JO15-1, Groep 2 10

10 september 2016 10:30

Na twee grote overwinningen in de eerste twee partijen stond vandaag een reisje naar Schipluiden op het programma. Wel zonder Saffouan die zich ziek moest afmelden en met een licht geblesseerde Delano, die op de bank zou plaatsnemen. Hierdoor begon Enty in de spits en stond Joël, na zijn keepersuitstapje van vorige week, weer op het middenveld.

Het was prachtig weer en het leek wel of onze mannen hier van wilde genieten zonder zich druk te maken over een potje voetbal. Er lukte zeer weinig in de beginfase, ballen kwamen niet aan, sprongen van de voet, weinig beweging, laag tempo, kortom een offday. Gelukkig troffen we een tegenstander met op het oog voornamelijk eerste jaars JO15 spelers die zich hiermee geen raad wist. Zodoende werd het niet afgestraft en was het na 30 minuten Joël die de bal op zijn pantoffel nam. Een prachtige goal van afstand en binnen de resterende 5 minuten scoorden ook Andy en Enty een goal. Dus ondanks het matige spel wel een 0-3 voorsprong.

Na een donderspeech in de rust kwam Delano voor Joël en speelde Enty weer op het middenveld. Nu was ineens wel de spirit en het enthousiasme van de eerste twee wedstrijden weer terug. Dat leverde al snel de 0-4 op van Delano. Toch stokte de machine op een gegeven moment weer. Ondanks een gigantisch overwicht ging alles door het drukke centrum en werd het veld niet breed gehouden. Na de drinkpauze deden we dat beter. Hans scoorde hierdoor de vijfde treffer en ook Josh maakte gebruik van de ruimte die we zelf creëerden. Redouan mikte van dichtbij nog een keer op kruising, maar even later bepaalde hij met een mooie actie de eindstand op 0-7.