TAC'90 JO15-1

Onder 15, JO15-1, Groep 2 10

17 september 2016 11:15

R.Marquard

De tweede thuiswedstrijd voor JO15-1 begon met een complete selectie, aangevuld met wissel Appie Sami. Ayoub en Redouan begonnen ook op de bank. Saffouan was weer hersteld en stond rechtsachter. Bart schoof daarom door naar het centrum van de verdediging.

Tegenstander TAC’90 had tot nu toe twee wedstrijden verloren en moest vandaag onze mannen op het hoofdveld partij gaan bieden. Vredenburch begon goed aan de wedstrijd door direct de aanval te kiezen. Na vier minuten werd er al een mooie combinatie op de mat gelegd. Andy legde de bal vanaf rechts op het hoofd van Delano, die zijn zoveelste doelpunt van het seizoen maakte. Vandaag werd er weer behoorlijk gespeeld en was er de drive om er iets moois van te maken. Bij balverlies werd er meteen weer druk gezet om de bal weer terug te krijgen en dan levert automatisch kansen op. En gelukkig ook weer veel doelpunten. Bij de enige kans van TAC !90 stond onze keeper Yassin op de goede plek. De ruststand was 7-0.

Er werd wat gewisseld en na rust was er natuurlijk nog steeds dat overwicht, echter de doelpunten werden wat schaarser. Het aluminium werd wel regelmatig getest en zelfs een strafschop van Bart werd door een katachtige reactie van de keeper tegen de paal getikt. De teller stond uiteindelijk stil bij 10. Dit had een veel hogere uitslag kunnen zijn door het veld bij zo’n overmacht nog wat breder te houden, maar volgens mij was trainer Cilio best tevreden over de inzet en de manier van spelen vandaag. Doelpuntenmakers vandaag waren Delano (2x), Josh (4x) Hans (2x) en Andy (2x).

De volgende wedstrijd in deze bekerronde is pas over twee weken. Wel een topper tegen Velo, de enige ploeg die tot nu toe ook de volle buit heeft binnen gehaald.