Forum Sport JO13-8

Onder 13, JO13-6, Groep 8 09

24 september 2016 11:00

Y. Elmostakim

Na een roerig weekje hadden we vandaag een thuiswedstrijd tegen Forum Sport. De weersomstandigheden waren wederom erg aangenaam. Danny was vandaag zo aardig de coaching voor zijn rekening te nemen, ondanks zijn drukke schema die dag op Vredenburch. Klasse Danny en bedankt namens de JO13-6! Tegen Forum Sport dat 1 punt meer had dan ons moesten we vandaag proberen de 1e overwinning te behalen. De enkele wijziging in ons elftal maakte het verschil vandaag. Met David als laatste man groeide het vertrouwen achterin en zodoende leverde onze achterhoede vandaag echt een prima prestatie. Forum Sport had vandaag ook moeite met de fanatieke manier waarop wij de duels aan gingen, zonder dat we over het randje gingen. Dit ook dankzij de uitstekende scheidsrechter. In de 1e helft wisten wij na een kwartier de score te openen. Vanaf rechts verdween een indraaiende voorzet zo in de goal. Hoewel het halve elftal achteraf meende de bal toch echt het laatste zetje te hebben gegeven. Hoe dan ook het was 1-0 voor ons. Lang konden we niet echt genieten van de voorsprong want al snel lag de 1-1 bij ons in de touwen. De laatste 10 minuten in de 1e helft waren wij echter de bovenliggende partij. Na een mooie aanval werd deze heel beheerst afgerond door Muhammed Ali en zo werd het 2-1. Amper 2 minuten later schoot Denny prachtig de 3-1 in de hoek en zo gingen we met een comfortabele voorsprong de rust in. De 2e helft schoten we echt uit de startblokken en het was Brian die met een verwoestend schot de 4-1 binnen knalde. De keeper van Forum Sport had de bal wel voorbij horen zoeven, maar verder niets gezien, totdat hij de bal uit de touwen mocht halen. Brian had de smaak te pakken en scoorde kort daarop de 5-1. Uit een mooie combinatie tussen Raul en Denny schoot Denny vlak daarna de 6-1 binnen. Onze storm ging wat liggen en ook Forum Sport kreeg nog wat kansen. Armando, David en Appie grepen een aantal keer prima in en Danny keepte uitstekend en was heel alert bij een aantal counters van Forum Sport. Bij een vrije trap hadden we het geluk aan onze zijde toen de bal via de onderkant van de lat weer in het veld verdween. Natuurlijk hadden wij in de 2e helft ook nog wat kansen en er ontstond veel gevaar voor de goal van Forum Sport als Levie weer eens 1 van zijn vele rushes er uitgooide en de bal voor de goal gooide. De keeper van Forum Sport was echter helemaal niet zo slecht en wist een grotere uitslag te voorkomen. Jongens klasse gespeeld vandaag en jullie supporters zijn allemaal tevreden en trots naar huis gegaan!