M. Suurd

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag was alweer de laatste wedstrijd in de beker poule. SVH kwam op bezoek.
Het gaat goed met O13-5  Na een leerzaam 1e jaar in de D vorig seizoen, draait het dit seizoen als een trein onder trainer Jef. Samen met Patrick en laatste weken Toon vormen zij de technische staf.

In de ochtend had concurrent Lyra al gewonnen met grote cijfers.
Maar de jongens lijken daar niet van onder de indruk. Binnen 3 minuten schiet Ephraim de eerste bal al tegen de touwen. Het is even schrikken als de scheidsrechter de bal op de stip legt voor SVH.
Zij pakken die kans met beide handen aan, 1-1.

Maar dan gaat de motor aan en wordt er goed gecombineerd. Er wordt door Danny goed van achteruit opgebouwd waardoor bijna elke linie bij de aanval betrokken is.
Door doelpunten van Ephraim, Kevin en Dylan is de ruststand 5-1.

En na rust gaan de jongens vrolijk verder. SVH heeft wel een paar aardige spelers die proberen de 16 meter te bereiken. Maar steeds stuiten zij op Orchun, Julian, Furkan of Shahmeer.
Sefa, Ahmad, Jay en Dani waren de belangrijke schakel naar de aanvallers.

In de 2e helft scoren Valentino, Ephraim en Kevin. De eindstand loopt op tot maar liefst 9-1.
Jongens gefeliciteerd met deze klinkende overwinning. Ook de afwezigen vandaag.
 En als klap op de vuurpijl zijn jullie hierdoor ongeslagen poulewinnaar geworden met 21 punten en een doelsaldo van 47 voor en 6 tegen !

Succes in de competitie die zeker gespeeld gaat worden in een poultje hoger.