3 - 5

Vredenburch JO13-5

Onder 13 zaterdag, JO13-5, 6e klasse 02

29 oktober 2016 10:45

Na een overtuigende bekerpoule winst van onze jongens wat ons promotie bracht naar de 6e klasse was het zaterdag tijd voor de eerste competitie wedstrijd tegen Wilhelmus.

Na een toch wel slapeloze nacht van mij door met de vraag te zitten hoe de tegenstand nu zou zijn stonden we op een zonovergoten zaterdag ochtend op een knollenveld bij Wilhelmus. Na een gelijkopgaande eerste helft bracht de rust ons een 1-1 stand na een counterdoelpunt van Ephraim en een mooie goal van Wilhelmus.

Na de rust schoten we uit de startblokken en kwamen via een verdwaalde voorzet van Chris op 1-2 en een schot uit de rebound van Orcun op 1-3. Reden voor Wilhelmus om het tempo omhoog te gooien wat leidde tot de 2-3 en via een geheel onterecht gegeven penalty 5 minuten voor tijd tot 3-3. Onder aanvoering van aanvoerder Sefa werd nu echt de beuk erin gegooid en kwamen we door een prachtig schot van Orcun op 3-4 en via een mooie aanval door Ephraim op 3-5!

Grote complimenten over het getoonde spel en mentaliteit.