SVC'08 JO13-4

Onder 13 zaterdag, JO13-6, 8e klasse 04

5 november 2016 15:45

J. Clavan

Vandaag mochten we pas laat de wei in en gezien de matige opkomst op de trainingen was het afwachten of wel iedereen er zou zijn. In ieder geval was clubman Danny er die ons zou bijstaan tijdens de wedstrijd en zelfs ook nog wat versterkingen had meegenomen. Hoewel er 1 nogal moeilijk bijliep, maar toch perse een bijdrage wilde leveren. Danny 3 klasse zo’n instelling, maar denk ook aan je voeten he. Invallers en super enthousiaste leencoach hartelijk dank weer! Uiteindelijk hadden we dus voldoende spelers. SVC had net als ons de 1e competitiewedstrijd verloren en beide teams hoopten vandaag in ieder geval een punt in de wacht te gaan slepen. We hadden mazzel met het weer want na een aantal hoosbuien was het zowaar droog geworden. De 1e helft speelde zich vooral op de helft van SVC’08 af. Wij wisten ze continu onder druk te houden en scoorden 3x, waaronder een hele mooie aanval die door Ritchie werd afgerond. Bij een spaarzame, maar hele gevaarlijke uitbraak van SVC’08 trok Calvin aan de noodrem. Gelukkig geen zware overtreding, maar wel een hele nuttige omdat we op dat moment slechts met 2-0 voorstonden. Raul hield ons doel schoon en zo gingen we met een 3-0 voorsprong rusten. De 2e helft begonnen we toch een beetje rommelig. Binnen 5 minuten had Danny in de goal al meer te doen gehad dan Raul in de hele 1e helft. We kwamen toch uit een counter op 4-0 waarna SVC de aansluitingstreffer maakte en het 4-1 werd. Hoewel aansluitingstreffer, we hadden nog een ruime marge. Vanwege het maken van dierengeluiden door Ouassim werd de wedstrijd nog even stil gelegd door de Scheidsrechter. Het was zeker een sportieve wedstrijd waar de scheidsrechter ook nog eens een extra happening van maakte door zijn prettige manier van fluiten. Wij maakten de 5-1, maar wat hadden we een geluk dat de jongens en een prima spelend meisje van SVC nog niet zo in de gaten hadden wanneer ze wel of niet buitenspel stonden. Dan hadden we er ongetwijfeld nog een paar om de oren gekregen. Nu kon Raul ook nog eens de 6-1 binnen schieten en dat was misschien toch wel een klein beetje geflatteerd. Jongens we zagen nu dat als het middenveld goed functioneert de achterhoede ook minder in de problemen komt en Janeau heeft daar ook nog heel wat ballen weggerost. Probeer elkaar wel op een positieve manier te coachen. We hebben 2 keepers die heel veel met de voeten doen. Accepteer dat een keer en lever hier geen commentaar op. Uiteindelijk kregen we toch maar weer 1 tegendoelpunt vandaag. In ieder geval zijn de eerste 3 punten binnen en staan we netjes in de middenmoot. Tot dinsdag op de training.