Off-day JO15-2 levert toch nog punt op tegen Quick JO15-3

Quick JO15-3

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 3e klasse 01

12 november 2016 14:45

H. Mansveld

Na de weergaloze pot van vorige week zaterdag moesten de mannen vandaag aantreden tegen het altijd technisch verzorgd voetbal spelend Quick dat net als ons de 1e 2 wedstrijden had gewonnen. Helaas kon van begin af aan al geconstateerd worden dat het hoge niveau van vorige week niet gehaald zou gaan worden. Voetballend lukt het allemaal net niet, er werd teveel gelopen met de bal en de tegenstander zat er steeds goed bovenop. We konden dan ook maar weinig kansen creëren maar dit gold ook voor onze opponent die wel de grootste mogelijkheden kreeg maar deze ook niet konden benutten. Ondanks dat de vorm er dus niet was bleven de boys gelukkig wel knokken voor een goed resultaat en werd de rust bereikt met een 0-0. Was even wennen want we hebben behoorlijk wat scorend vermogen in de ploeg en al aardig wat goald gemaakt en dus was de hoop gevestigd op de 2e helft. Echter ook na rust wilde het maar niet vlotten al werd er wel iets beter gevoetbald dan voor rust. Toch was het Quick dat op 0-1 kwam en dus moesten de mouwen nog verder opgestroopt worden. Dit deed onze ploeg dan ook en we probeerden de druk erop te houden terwijl Quick loerde op de counter. Onze verdiende gelijkmaker kwam er gelukkig en viel uit een bekeken steekpass van Moussa op lange Ap die vakkundig de keeper omspeelde en de bal binnenschoof: 1-1. We probeerde de overwinning nog binnen te slepen maar eerlijk gezegd was dat ook niet verdiend geweest en stelden we ons dus tevreden met een punt. Mannen, op karakter dit punt binnengehaald dus complimenten daarvoor en ik hoop volgende week weer het combinatie voetbal te zien wat jullie zo goed beheersen en niet dat teveel lopen met de bal van vandaag. Veel trainingsplezier weer komende week en dan weer op naar volgende week zaterdag!