Knappe uitzege JO15-2 bij stug Monster JO15-3

0 - 3

Vredenburch JO15-2

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 3e klasse 01

19 november 2016 9:00

Onder typische Sinterklaasweer oftewel gure omstandigheden met een snijdende wind en buien  stond vanochtend vroeg de uitwedstrijd bij Monster op het programma. Zoals we konden verwachten van een westlandse tegenstander traden ze aan met een paar bonkige jongens die op het randje en soms zelfs er over speelden. Gelukkig hebben wij een ploeg die ten allen tijde gewoon het eigen spelletje blijft spelen dus altijd de voetballende oplossing zoeken en waar nodig uiteraard ook stevig het duel in gaan. Op een niet al te best veld en de reeds genoemde weersomstandigheden lieten de boys best aardig voetbal zien maar konden slechts sporadisch door de muur van grote verdedigers heen komen. Een paar kleine kansjes vielen er te noteren en voor de tegenstander zelfs helemaal geen. Het spel speelde zich eigenlijk alleen maar af op de helft van Monster en de enkele keer dat ze er uit kwamen stond onze verdediging met Kai, Joshua, Kevin en Tom en uiteraard de goed keepende Toine uitstekend op te letten. Voor rust konden we de bal dus niet in het netje krijgen en bleven we steken op 0-0. Na rust voerden we het tempo nog wat op wat al binnen 5 minuten resulteerde in een heerlijke 0-1 van Jim, die de bal ontving na een miskleun van een Monster verdediger en vanaf randje 16 langs 2 verdedigers soleerde en de bal uiterst koel alleen voor de keeper in het verre hoekje deponeerde. Monster kwam er nu bijna helemaal niet meer uit en we kregen volop kansen om verder uit te lopen. De 0-2 viel echter pas 10 minuten voor tijd nadat Jop de bal uit de kluts mee had gekregen binnen de 16 en beheerst de keeper omspeelde en het balletje binnenschoof. De ruimtes werden steeds groter, konden dus steeds meer ons combinatievoetbal laten zien en het wachten was op de 0-3 die dan ook vrij snel te noteren viel nadat Noah een prima diagonale pass verzond richting Jop die het strafschopgebied was binnen gesneden, niet twijfelde en de bal knap in één keer met binnenkant links tegen het net joeg. Mannen, altijd lastige potjes uit in het westland maar jullie hebben het klasse gedaan vandaag en meer dan terecht de 3 punten mee genomen naar Rijswijk. Als altijd weer veel trainingsplezier gewenst komende week en dan wacht zaterdag wederom een westlandse tegenstander ’s-Gravenzande maar nu wel thuis. Alvast weer veel succes gewenst!