Vredenburch 0-13 5 wint opnieuw uitwedstrijd.

1 - 5

Vredenburch JO13-5

Onder 13 zaterdag, JO13-5, 6e klasse 02

26 november 2016 9:45

Na een voortvarende start in de competitie met 7 punten uit drie wedstrijden van onze jongens moesten we deze zaterdag naar het altijd lastige Graaf Willem Vac! We hadden de eer om op veld 1 deze wedstrijd te spelen in een heerlijk ochtend zonnetje.

De eerste helft was net zoals de week ervoor wat slap van onze kant wat resulteerde in een 1-1 ruststand na een countergoal van Ephraim. Ik en Toon probeerde de jongens wat scherper te krijgen in de rust wat moeilijk ging omdat luisteren voor velen jongens een probleem blijft.

Wat blijkt na rust een veel beter Vredenburch met de beste tweede helft van dit seizoen met combinatie voetbal werd de tegenstander helemaal zoek gespeeld. Doelpunten van Kevin,Orchun,Chris en de mooiste van Ephraim via een lob over de uitkomende keeper na een schitterende assist van de sterk spelende Rahat.

Jongens jullie zijn al 11 wedstrijden ongeslagen nu wat een prachtig resultaat! Extra complimenten voor Danny die steeds beter wordt als keeper, Sem die zich goed aanpast in ons team en voor Rahat die zich in het team speelt met uitstekend voetbal. Succes komende zaterdag tegen de koploper,bij winst pakken wij de leiding in de poule.