0 - 13

Vredenburch JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 2e klasse 08P

10 december 2016 9:00

In alle vroegte en weer eens met 14 man naar een uitwedstrijd. Dit keer was Katwijk onze gastheer. De rode lantaarndrager van onze competitie, maar na onze nederlaag van vorige week was er van onderschatting geen sprake. Er werd gespeeld op een echte grasmat en Kaj startte net als vorige week in de basis. Dit keer centraal achterin. Andy, Hans en Jerra op de bank, naast de nog steeds geblesseerde Bart.

De start was furieus met een zeer gretige Delano in de spits en Appie op links. In de eerste twee minuten werden er al dotten van kansen gemist, maar na een minuut of 10 viel de eerste treffer. Het was weer Ayoub, de andere centrale verdediger, die mee opkwam en met een strak schot de score opende. Dit was het begin van een doelpuntenregen die we in de bollenstreek lieten neerdalen. Voor rust werd er in totaal 5x gescoord, waarbij er een assist van onze keeper Yassin bijzat. Ook verdediger Baris wist voor rust te scoren.

Na rust kwam Jerra voor de zeer goed spelende Kaj (had in de middag nog een wedstrijd). Zijn eerste balcontact was meteen een goal en het ging ineens hard. Binnen de kortste keren stond de teller op 8. Daarna bleef het heel even rustig en ging er ook wel eens een bal niet in. Andy kwam in het veld voor Saffouan en had er ook zin in.  Met een aantal prachtige acties op rechts zorgde hij voor nieuw elan in de wedstrijd en er werd nog meer gescoord. Ook Hans kwam nog even binnen de lijnen voor Appie. Uiteindelijk werd de nederlaag van vorige week weggespoeld met een 0-13 overwinning.

Volgende week een bekerwedstrijd tegen Wilhelmus op de Burcht en dan een korte winterstop.