Datum

10 december 2016 9:00

Accommodatie

Onbekend

We moesten vandaag al vroeg aantreden tegen koploper SEV. Deze jongens hadden tot nu toe alles ruim gewonnen en aan ons de taak om te kijken of we een einde aan deze zegereeks konden maken. Maar waar was iedereen? 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd waren er slechts 6 spelers aanwezig. Jongens als er ouders op jullie staan te wachten op Vredenburch zorg dan dat je op tijd bent. Uiteindelijk waren er toch nog 10 aanwezig en vlak voor de wedstrijd ook nog eens een ziekmelding van Muhammed Ali. Niet de eerste keer helaas zo kort voor de wedstrijd. Gelukkig kwam Appie er ook nog bij waardoor we met 11 man konden starten. De wedstrijd leek wel een kopie van de wedstrijd tegen RKAVV die we met 6-1 verloren. We hadden geen antwoord op de snelheid voorin bij SEV, maar we hielden de eerste 10 minuten nog redelijk stand en zo bleef het nog 0-0. Daan die voor de rest een behoorlijke wedstrijd speelde, ging 2x in de fout waardoor we met 2-0 achter kwamen. Pal voor rust was onze beste fase en het was Jon die met een hard schot voor de aansluitingstreffer zorgde (2-1). Geen slechte stand om de rust mee te halen, maar bij de laatste aanval van SEV gleed Ritchie de bal achter zijn eigen keeper en zo gingen we rusten met een 3-1 achterstand. De 2e helft werden we al snel met de neus op de feiten gedrukt doordat een speler van SEV na een mooie solo de 4-1 aantekende. Deze stand bleef lang op het scorebord staan. Jon kreeg voorin een 5 dubbele dekking omdat de tegenstander al snel in de gaten had dat hij onze gevaarlijkste man was. Ondanks dat waren hij en ook Brian met een paar afstandsschoten nog dicht bij de aansluitingstreffer. Bij het middenveld van ons was inmiddels het kaarsje volledig uitgegaan. Ouassim en Calvin die beide geblesseerd aan de wedstrijd waren begonnen, liepen er steeds meer bij als aangeschoten wild, maar klasse dat jullie het bleven proberen jongens. De laatste 10 minuten ging het toch nog hard. Weer een eigen doelpunt van Ritchie (2 in 1 wedstrijd, wie gaat dat overtreffen??? Hopelijk niemand) en een frommelgoal zorgde voor een 6-1 tussenstand. Na het moment dat de scheidsrechter misschien zijn enige foutje van de wedstrijd maakte door een overtreding op Daan niet te bestraffen, besluit Ritchie hun spits te torpederen wat ook nog eens een penalty opleverde voor SEV. De slecht ingeschoten penalty treft toch doel en zo eindigt het duel in 7-1. Jongens probeer tijdens en na de wedstrijd te stoppen met verwijten naar elkaar. Je wint samen en je verliest ook samen. We staan nog altijd 3e dus er is niets aan de hand. Zaterdag gaan we gewoon weer proberen te winnen. Na de winterstop hopelijk uitbreiding van het aantal spelers, want het is nu toch wel behelpen iedere week. Ook mondje dicht tegen de scheidsrechter jongens, want ik teken ervoor dat we iedere week zo’n scheidsrechter als vandaag krijgen. Al met al een terechte nederlaag tegen een betere tegenstander. Volgende week dus nog de inhaalwedstrijd tegen Blauw Zwart. Tot dinsdag op de training.