0 - 3

Vredenburch JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 2e klasse 08P

21 januari 2017 13:25

Na de teleurstelling van vorige week moesten onze mannen zich weer opladen om tegen HVV in het spoor van de koploper te blijven. HVV is de afgelopen weken een paar plaatsen geklommen op de ranglijst en dus was het oppassen geblazen. Vandaag zonder Enty en Bart, dus een selectie van 13 man.

Het kunstgrasveld lag er op het oog aardig bij, maar bleek na de start van de wedstrijd toch behoorlijk glad en dus moeilijk bespeelbaar. Dat leek net als vorige week een nadeel voor onze voetballende ploeg. Vooral Andy had er last van. Die heeft meer op de grond geleden dan op zijn benen gestaan. We creëerden wel wat kansen maar het was niet overtuigend allemaal. Aan de andere kant was er af en toe een tegenstoot, maar de achterhoede en ook Yassin, die goed keepte,  bleven bij de les. We kwamen wel verdiend op een 0-1 voorsprong. Een aanval door het midden via Hans en Delano leverde de openingstreffer op. Na die goal was er iets meer vertrouwen en werden de duels wat pittiger ingegaan. Het bleef echter bij die ene treffer.

Na rust kwam Appie voor Andy en later kwam ook Ayoub voor Joël in het veld. De tweede helft hadden we de touwtjes nog strakker in handen en leek het een kwestie van tijd dat er meer doelpunten gingen vallen. Toch duurde dat vrij lang en dan blijft de tegenstander in de wedstrijd. In de laatste 10 minuten kwam Andy nog even terug voor Redouan en werd meteen aan het werk gezet. Via de rechterkant kwam hij goed door en kwam alleen op de keeper af. Zijn schot werd nog gekeerd, maar de goed meegelopen Josh schoot de bal prachtig binnen, 0-2. Niet veel later lag de derde treffer er in. Weer een aanval via rechts die goed werd breed gelegd op Hans. Hij schoot de 0-3 op het bord. De grensrechter stond weliswaar ten onrechte te vlaggen, maar de scheidsrechter had dat gelukkig goed in de gaten.
Volgende week moet er een tandje bij. We spelen dan tegen Nootdorp uit.