JO13-5 wint knap en doet goede zaken bovenin

29 januari 2017 13:00

Accommodatie

Onbekend

De O-13 5 mocht na afgelastingen afgelopen weken eindelijk weer aantreden en wel op de zondag tegen HVV.

Een goed voetballende ploeg die thuis nog ongeslagen was en wat dus een hele klus voor onze jongens zou worden. Al vanaf de eerste minuut bleek dat HVV echt hele snelle aanvallers in de ploeg had en ze zetten ons gelijk onder druk. Na enkele minuten nam ons sterke middenveld de regie over wat leidde tot een doelpunt van Orchun na een afstandsschot. HVV bleef combineren en kwam verdiend op 1-1 en na een vrije trap zelfs tot de 2-1. Reden voor onze jongens om de mouwen op te stropen en toch nog de rust in te gaan met een 2-3 voorsprong dankzij doelpunten van de razendsnelle Ephraim.

Het frisje in de rust had ons geen goed gedaan want al snel stond de 3-3 op het scorebord en kregen ook nog een penalty tegen die schitterend werd gestopt door Danny. Tijd om in te grijpen in de ploeg en wat gelukkig resulteerde in een voorsprong na mooie doelpunten van Orchun en Ephraim. Na opnieuw miscommunicatie in onze verdediging viel de 4-5 nog en twee laatste spannende minuten maar uiteindelijk werd de zwaarbevochten winst gepakt.

Drie hele belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap want hier wint onze concurrent Den Hoorn ook niet zomaar. Volgende week de volgende ronde in de beker, thuis op veld 1.
Hoop dat we veel familie,vrienden en fans kunnen verwachten.