SVC'08 JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, 2e klasse 08P

18 februari 2017 13:15

R. Marquard

Dit seizoen verloor JO15-1 slechts twee keer. Eén hiervan was tegen de tegenstander van vandaag SVC’08. In de uitwedstrijd werd het 2-1. Vandaag dus de kans op revanche. Een tegenvaller was de ziekmelding van Josh vlak voor de wedstrijd, maar gelukkig was Moussa bij voorbaat al opgetrommeld om erbij te zijn. Hij startte dan ook meteen in de basis op 10, de plek van Josh.

De eerste helft was duidelijk voor onze mannen. Er werd aardig gespeeld en de verwachtte 4-4-2 van de tegenstander werd direct onschadelijk gemaakt, doordat de Ayoub meteen doorschoof naar het middenveld. Het was Enty die na een minuut of acht de scoorde opende met een prachtig schot. In de 20ste minuut scoorde hij weer, maar dit keer met zijn hoofd uit een hoekschop. Een verdiende ruststand dus van 2-0.

Na de pauze, met Safouan voor Baris, werd de voorsprong uitgebouwd. Dit keer was het linksbuiten Appie die twee keer achter elkaar scoorde. De 5-0 werd gescoord door Ayoub. Hij zag Moussa vrijstaan voor de keeper en speelde hem hard in.  Zonder dat Moussa de bal raakte verdween deze achter de doelman van SVC, 5-0. Er was nog een zee van tijd te gaan en een strafexpeditie voor de tegenstander dreigde. Maar wat twee weken geleden in de beker tegen DWO gebeurde, gebeurde nu weer. Een beetje laks en onoplettendheid leverde in korte tijd twee treffers en een opleving van de tegenstander op. Daarna kregen we zelf nog een paar 100% kansen, waarbij twee keer de paal en een keer de lat werd geraakt. Het bleef dus bij 5-2.