0 - 0

Vredenburch JO13-5

Onder 13 zaterdag, JO13-5, 6e klasse 02

18 februari 2017 8:30

Wij moesten vandaag om 08.30 aantreden tegen medekoploper Den Hoorn een ploeg waar wij thuis knap met 3-2 van hadden gewonnen.Het zou een hectische zaterdagochtend worden,ten eerste waren we blij dat we in de dichte mist veilig aankwamen bij Den Hoorn. We hadden helaas twee zieken en een afmelding waardoor we 12 jongens hadden waarvan er 1 amper kon bewegen.

Na een chaotische teambespreking en warming up begonnen we aan de wedstrijd waar de tegenstander al snel liet blijken er vol voor te gaan. Na een gelijkopgaande eerste helft met weinig kansen werd de rust met een stand van 0-0 bereikt. Tijd voor de jongens om op adem te komen en nog wat tactische veranderingen door te voeren,want vooral aanvallend kwamen we er amper meer uit.

De tweede helft begon Den Hoorn ontketend en wij hadden steeds meer moeite om stand te houden maar gelukkig keepte Danny de wedstrijd van ze leven want werkelijk elke bal  werd uit de hoek gedoken! Ook de scheidsrechter vond het nodig om alles in hun voordeel te fluiten wat nog tot een felle discussie leidde met de beste man.
Sommige jongens die normaal vaak de wissel ingaan moesten nu gewoon blijven staan wat te zien was aan de afgematte koppies. We loerden toch nog op de counter met Ephraim en Kevin wat nog leidde tot twee beste kansen en in de verdediging werd elke bal maar hard naar voren geschoten.

We kwamen ook nog met 10 jongens te staan maar we hielden stand en met pijn en moeite werd de 0-0 eindstand bereikt. Een zeer knappe prestatie van de jongens die lieten zien mannen te zijn qua wedstrijdinstelling en mentaliteit. De 0-0 werd gevierd als een overwinning met Danny als middelpunt. Nog een extra compliment aan aanvoerder Orchun en aan Shahmeer die beide echt ongelooflijk veel werk verrichtten voor de ploeg.