Eenvoudige overwinning JO15-2 of Monster JO15-3

Sportclub Monster JO15-3

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 3e klasse 01

25 februari 2017 11:45

B. de Graaf

Onder herfstachtige omstandigheden traden onze mannen vandaag aan tegen het laaggeklasseerde Monster. Van onderschatting mocht natuurlijk geen sprake zijn en daar hielden de boys zich dan ook gelukkig aan. De bal ging prima van voet tot voet en er was volop beweging in de ploeg. Monster stelde daar alleen lange ballen van achteruit naar hun 2 grote snelle spitsen tegenover. De verdiende 1-0 viel al vrij snel nadat Lako was ontsnapt aan de aandacht van de Monsterse verdediging en alleen voor de keeper de bal feilloos in de hoek plaatste: 1-0. Vlak daarna tekende dezelfde Lako voor de 2-0 na een prima assist van Jop zodat hij de bal alleen maar van dichtbij hoefde binnen te prikken. Hierna golfde het spel wat heen en weer en wist Monster middels hun snelle spits (na de zojuist besproken lange bal van achteruit) de aansluitingstreffer te maken: 2-1 wat tevens de ruststand was. In de 2e helft waren we nog steeds de betere ploeg en wisten we na een minuut of 10 de 3-1 te maken na een strak afstandsschot van Appie die over de keeper heen in het dak van het doel verdween. Vrij snel hierna viel goal nummer 4 nadat Lako de bal uitstekend teruglegde vanaf links en Jessy klaar stond om de bal keurig met binnenkantje voet de bal in de verre hoek deed glijden: 4-1. Met een gelukkige boogbal maakte Monster het nog een klein beetje spannend zo’n 10 minuten voor tijd: 4-2. Ricardo wist echter vrijwel direct na de aftrap de marge weer naar 3 te brengen door een uitstekende steekpass van Jop te promoveren tot doelpunt door de bal heerlijk met buitenkantje wreef over de keeper heen te stiften op randje 16: 5-2. Vlak voor tijd viel ook nog de 6-2 nadat Jop was doorgebroken en de bal alleen voor de keeper uiterst beheerst met het linkerbeentje in de rechterhoek te plaatsen. Boys, lekkere overwinning vandaag en nu zorgen dat we het ook gaan laten zien tegen de top 3 van de ranglijst wat zeker moet kunnen.