Cupfighter JO13-5 dringt door tot de laatste 8 !

Ter Leede JO13-6

Onder 13, JO13-5, Groep 4 1

25 februari 2017 10:00

A. van der Vlist

We mochten deze zaterdag op veld 2 aantreden tegen Ter Leede in de 1/8 finale van de KNVB beker. We misten drie jongens en we hadden wat lichte blessures dus we hadden versterking van talent Jon uit de o-13-6.

Het blijft altijd spannend hoe goed deze tegenstander wel zou zijn want Ter Leede is toch een grote club in de bollenstreek. Al snel bleek dat wij de eerste helft ijzersterk speelden en bij vlagen de tegenstander van de mat tikten. De verdediging onder leiding van Sefa gaf niks weg, het middenveld was zeer dominant en de aanvallers weer razendsnel in de omschakeling.
De ruststand was 2-1 na goals van Kevin en een duidelijk buitenspel goal van Ter Leede.

Tweede helft wat moeten wisselen door opspelende blessures waardoor het spelniveau wat daalde maar in echt grote problemen kwamen we niet. Uit een corner van uitblinker Rahat scoorde Ephraim nog de 3-1 wat resulteerde in een opnieuw prima overwinning. Jongens we zitten nu bij de laatste 8 in de KNVB beker,wat een prestatie! Jon super hoe je speelde met toch nieuwe jongens om je heen, volgende bekerronde ben je er weer bij. Komende week herstellen van blessures en dan gaan we vanaf zaterdag proberen die eerste plek in de competitie te veroveren.

Nog extra bedankje aan de ouders die er altijd staan langs de zijkant en aan Toon,Leo en Patrick!