2 - 1

Vredenburch JO13-6

Onder 13 zaterdag, JO13-6, 8e klasse 04

25 maart 2017 8:30

De wedstrijd begon met de zoektocht naar Danny die terwijl we naar het veld liepen opeens last had gekregen van een gigantische aandrang. Tja als je moet dan moet je. Danny werd uiteindelijk in de kantine teruggevonden. Uiteindelijk hebben we deze wedstrijd onverdiend verloren. Een gelijk opgaande strijd in zowel de 1e als de 2e helft. SVC ’08 trof de paal in de 1e helft en voor ons misten Zakaria en Jon grote kansen. We gingen uiteindelijk rusten met 0-0. De 2e helft kwamen we met 1-0 achter door een vrije trap waar Danny zich op verkeek. Jon leek gelijk daarna de gelijkmaker aan te gaan tekenen. Na een prachtige solo ook nog de keeper omspelend, maar dan net de controle over de bal verliezend. SVC ’08 weet ons na een mooie aanval op een 2-0 achterstand te zetten. Daarna wordt Brian terecht uit het veld gestuurd door de scheidsrechter wegens aanmerking op de leiding en zo staan we met z’n 10en. Jon weet de bal nog van 30 meter in de kruising te schieten en ons slotoffensief levert nog bijna de gelijkmaker op, maar helaas. Maar wat een schitterende goal Jon. Toch de beste wedstrijd na de winterstop van ons! Helaas zonder punten.