Pak slaag na dramatisch slechte 2e helft

Scheidsrechter

J. Peerenboom

Accommodatie

Onbekend

Vandaag tegen koploper SEV. Er was van de week lekker getraind en ook de warming-up werd serieus afgewerkt. We begonnen de wedstrijd uitstekend. Er werd heel geconcentreerd gespeeld en er werden het 1e kwartier geen kansen weggegeven. SEV had het moeilijk met ons, hoewel wij tot dat moment zelf ook nog geen enkele kans hadden gekregen. Richting het einde van de 1e helft werd SEV sterker en we kwamen meer en meer onder druk te staan. Verrassend was dan ook dat wij de 1e kans die we kregen gelijk verzilverden. Ritchie joeg de bal uit een moeilijke hoek in de kruising. SEV was even van slag , maar uit een mooie aanval maakten ze toch de gelijkmaker. We leken de rust te gaan halen met een gelijke stand, maar in de laatste seconde wordt er te zacht terug gekopt en dat leidt uiteindelijk de 1-2 in. Al met al een hele goede 1e helft en niets wees er op dat de 2e helft zo dramatisch zou gaan verlopen. Er waren nog geen 5 minuten voorbij in de 2e helft en het stond al 1-6! Uiteindelijk kon SEV met speels gemak uitlopen naar 1-13. Tja waar lag het aan? Ongeconcentreerd beginnen de 2e helft. Gezellig met elkaar keuvelen en niet of nauwelijks met de wedstrijd bezig zijn, werd door SEV genadeloos afgestraft. Deze jongens hadden duidelijk wel de wil om te winnen. Iets wat bij ons bij een groot deel van de jongens de 2e helft volledig weg was. Het middenveld bleek ook de 2e helft een zwakke schakel bij ons. Niet meeverdedigen en vooruit veel te veel bezig met eigen succes. Onze aanvallers kregen geen enkele bruikbare bal meer. Voor onze keeper Danny viel er ook geen eer te behalen. Die stond keer op keer tegenover 3 aanvallers van SEV. Al met al vandaag afgetroefd op mentaliteit en kwaliteit. Jongens, we zitten in een mindere fase, maar ik weet dat jullie het wel kunnen. Komende zaterdag tegen Blauw Zwart en als we met de juiste mentaliteit ook de 2e helft van start gaan, moeten we zeker weer een keer kunnen winnen.