Thuiszege glipt JO15-2 in slotseconde uit handen tegen HBS JO15-4

HBS JO15-4

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 3e klasse 01

1 april 2017 8:30

Zelf fluiten

Ditmaal mochten de boys weer lekker aantreden op het hoofdveld tegen HBS en dit keer eens niet om 16.30u maar ietsjes vroeger 08.30u. Uit speelde HBS antivoetbal maar vandaag moet ik eerlijk bekennen probeerden ze net als ons goed combinatie voetbal te spelen en dus was het best een leuke pot om te zien. We kwamen al vroeg op een 0-1 achterstand door een onoplettendheidje achterin: 0-1. Binnen 5 minuten kregen we echter al de mogelijkheid om via een strafschop de gelijkmaker aan te laten tekenen. Vaste nemer Ricardo was in de wissel begonnen dus ging Moussa achter de bal staan die liet zien ook koel te kunnen blijven en met binnenkantje voet de bal tegen het net plaatste: 1-1.  We kregen steeds meer de overhand en de verdiende 2-1 viel dan ook na zo’n 25 minuten nadat Ricardo met een dieptepass Lako wegstuurde die vervolgens de achterlijn haalde en netjes voortrok. Het was Tommy die de bal keurig drukte en met de wreef de bal in de korte hoek plaatste: 2-1. Nog voor rust wisten we zelfs de 3-1 te maken middels Lako die na goed doorkoppen van Jop door het centrum was doorgebroken, de zestien binnen dribbelde en de keeper kansloos liet middels een knal in de verre hoek. We gingen dus rusten met een comfortabele 3-1 en terechte voorsprong. Helaas konden we in de 2e helft niet echt meer grote kansen creëren en bleef HBS de mogelijkheid houden om terug in de wedstrijd te komen. Een kwartier na rust gebeurde dat dan ook door een knap binnen geschoten vrije trap: 3-2. Zoals zo vaak gebeurt gaat de druk dan toenemen al kwamen we er toch vaak voetballend steeds goed uit maar echt gevaarlijk voor de goal komen zat er maar 1 of 2 keer in. Net op het moment dat het leek dat we de 3 punten in Rijswijk zouden houden werd in de slotseconde uit een corner de 3-3 binnen geknikt. Helaas waren dus 2 dode spelmomenten genoeg voor HBS om een punt weg te halen bij ons. Mannen ik heb bij vlagen weer genoten van jullie, veel trainingsplezier komende week en dan wacht zaterdag de uitwedstrijd bij“de Haantjes” zijnde Quick.