Gr.WII VAC JO13-10

Onder 13 zaterdag, JO13-6, 8e klasse 04

1 april 2017 11:00

J. Peerenboom

Na de goede wedstrijd van vorige week, werd het vandaag een slappe vertoning. We begonnen met 10 man omdat een aantal jongens zonder afzeggen weg was gebleven. Brian kwam toen de wedstrijd al een kwartier bezig was bij een 0-0 stand toch opdraven. Met name onze achterhoede leek er weinig zin in te hebben vandaag. Het was aan middenvelder Calvin en de goed keepende Danny te danken dat het 10 minuten voor rust pas 0-1 werd. Vlak voor rust dan een mooie actie en voorzet van Ritchie over rechts en prima afgemaakt door Levie. 1-1 en dat is ook de ruststand. De 2e helft werd het er niet beter op en al snel stonden we met 1-3 achter. Door een eigen goal waren we plots weer in de race en werd het 2-3. Levie schiet daarna nog rakelings langs de kruising. De goal viel helaas weer aan de andere kant. Slap uitverdedigen levert de 2-4 op. Nadat Brian de bal in de kruising heeft gejaagd en het 3-4 wordt krijgen we een dot van een kans in de laatste minuut, maar Ritchie heeft teveel tijd nodig en wordt met bal en al omver gelopen. Jongens vanaf de zijkant leek het me ook geen penalty dus hou een keer je mond met z’n allen tegen de scheidsrechter die gewoon prima floot. De nederlaag hebben we gewoon volledig aan ons zelf te danken.