2 - 1

Vredenburch JO15-2

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 3e klasse 01

8 april 2017 11:30

Onder een heerlijk lentezonnetje werd er vandaag om 11.30u afgetrapt door onze mannen bij de Haantjes. Vanaf minuut 1 werd er prima gevoetbald door de boys, weer  lekker vanuit achteruit opbouwend waren we heer en meester op het veld. Bijna de gehele 1e helft speelde het spel zich af op de helft vaan Quick en dus viel dan ook volledig terecht de 0-1 via Moussa na goed verlengen met het hoofd door Jop. Zoals gezegd kwam Quick er totaal niet aan te pas en dus was het eigenlijk ongelooflijk dat we de rust in gingen met een 1-1 stand doordat de eerste de beste kans die onze opponent kreeg meteen raak was. In de 2e helft gebeurde er helaas niet echt veel meer. Van beiden kanten konden er maar weinig kansen gecreëerd worden en dus was een gelijkspel eigenlijk een goede afspiegeling geweest van deze pot. Helaas werd dit niet bewaarheid omdat Quick toch nog 1x doeltreffend kon zijn halverwege de 2e helft en wij niet bij machte waren echt een vuist te maken om de gelijkmaker nog te forceren. Vandaag dus een keer niet echt een spectaculaire wedstrijd maar ook die zitten er weleens tussen. As donderdag alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen en wel uit bij Velo. Nog 1x vlammen boys om het seizoen in stijl af te sluiten oftewel een overwinning middels goed voetbal.