12 - 3

Vredenburch JO13-6

Onder 13 zaterdag, JO13-6, 8e klasse 04

8 april 2017 14:30

Een wedstrijd waar we eigenlijk heel kort over kunnen zijn. Een bedroevende opkomst waar met name de jongens die wel aanwezig waren de dupe van werden. Gelukkig hadden we Jaimy bereid gevonden om in te vallen (Jaimy bedankt) en kwamen we er nog steeds de nodigen tekort. Oud-speler Raul mocht van de coulante scheidsrechter ook meedoen. Toch kwamen we na een prachtige actie van Jon op voorsprong. Lang konden we niet genieten van de voorsprong want we werden aan alle kanten voorbij gelopen door de behendige spelers van Haagse Hout. Ik kon me ook niet de aan de indruk onttrekken dat er wat spelers uit de JO13-1 tussen liepen, want dergelijke spelers was ik nog niet tegengekomen in de 8e klasse. En toch stond dit team maar in de middenmoot. Bij rust stonden we met 6-1 achter en de 2e helft starten we eigenlijk prima. Jaimy maakte de 6-2 en Jon miste een aantal hele grote kansen. Toen Daan ook nog eens uit de wedstrijd werd getrapt, ging het hard. Jon maakte er nog 1, maar de tegenstander kon uitlopen naar 12-3. Wel klasse jongens dat jullie je niet uit de tent lieten lokken door een aantal heel erg irritante jongens van de tegenpartij. Ook de goede scheids was gelukkig niet heel erg gediend van het taalgebruik van een aantal jongens van Haagse Hout en voorkwam dat de wedstrijd uit de hand liep. Voor de rest een wedstrijd om snel weer te vergeten.