JO13-4 wint beker inhaalduel van Verburch

Onder 13, JO13-4, Groep 6 11

21 oktober 2017 10:00

De jongens begonnen sterk en hadden er zin in.
Na 10 minuten moesten ze helaas een tegen doelpunt incasseren.
We hebben veel kansen gehad en gelukkig werd er net voor rust de gelijkmaker ingetikt.

Na rust hadden de jongens de smaak te pakken en werd het al snel 2-1. Na goed overspelen naar elkaar kwam de 3-1.
Verburch kreeg nog wel een kans maar onze keeper maakte nog een mooie redding, zodat het doelsaldo van Verburch niet meer werd dan 1.
De jongens konden elkaar goed vinden in het veld en zo werd de 4-1 in het net geschopt.

De laatste 10 minuten waren alleen onze jongens aan de bal en maakte het spel af door de eindstand vast te zetten in 5-1.