10 - 0

HPSV 1

Mannen, 1, 4e klasse D

30 september 2017 15:00

Na de wedstrijd had trainer Lorente vooral waardering en respect voor de tegenstander. Natuurlijk waren de ruimtes groot en kon vredenburch naar hartelust de ene na de andere mooie aanval opzetten om uiteindelijk 10 keer te scoren.
Maar daarbij wilde Lorente zijn ploeg niet te kort doen en het alleen op de zwakte van HPSV gooien. Je hebt 2 ploegen nodig om te voetballen en als een tegenstander zich ingraaft en alleen maar gaat lopen schoppen dan wordt het voor elke ploeg moeilijk.
Maar HPSV bleef voetballen en maakte amper overtredingen.
Dat gaf Vredenburch de kans om zelf en vooral de in steeds grotere getallen aanwezige supporters te laten genieten van de een na de andere prachtige aanval en goals.

Waar vorige vorige week tegen Zoetermeer de frustratie vaak toesloeg omdat de ene na de andere aanval stuk liep op de stugge verdediging van Zoetermeer. Werd er deze week gesproken en getraind op het positie spel en het vooral niet te gehaast willen aanvallen.
Het was mooi om te zien hoe geconcentreerd de bal werd rond gespeeld en zo de ene na de andere mooie aanval ontstond. Het eerste doelpunt was er dan gelijk een uit het boekje.
Waar spits Richard van Trier goed werd aangespeeld en met een kaats linksbuiten Sofyan weg stuurde. Zijn afgemeten voorzet werd door dezelfde van Trier snoeihard binnen geschoten.
De ene na de andere aanval die daarna volgde was nog mooier dan de andere. De 2-0 van Samir was er een om in de lijsten. Zijn afgemeten schot van ongeveer 20 meter vloog strak in de kruising. Daarna schoten Sofyan, Richard en Collin de 5-0 binnen voor de rust.

In de rust werd afgesproken geconcentreerd te blijven spelen en vooral respect te houden voor de tegenstander.
Dat resulteerde in een leuke tweede helft met wederom veel doelpunten. Al snel had Richard zijn derde van de middag er in liggen. En kreeg Davy de beloning voor zijn harde werken met de goal waar hij zo naarstig naar op zoek was.
Werd de ingevallen Oussama beloond voor zijn harde werken en altijd positieve instelling met een mooie goal. Schoot Richard zijn vierde van de middag binnen en liet Sander Vink zien nog altijd een geweldige voetballer te zijn met een prachtig doelpunt.

Al met al een leuke sportieve voetbal middag met veel doelpunten en nul gele kaarten.
Complimenten voor de goed leidende scheidsrechter.