DHC 1

Mannen, 1, 4e klasse D

2 december 2017 14:30

Een wedstrijd die nooit een wedstrijd was.
Zaterdag liet Vredenburch de Delftenaren alle hoeken van het veld zien. Na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord, maar dat kwam alleen maar omdat het scorebord geen dubbele cijfers kan aangeven. In het scheidsrechters boekje stond gelukkig wel gewoon 11-1. Richard van Trier was de grote man met 4 goals en alweer zijn 4
e hattrick van het seizoen.

Vredenburch begon vol goede moed aan de wedstrijd. DHC had als enige tegenstander namelijk koploper WV/GONA/Kranenburg een moeilijke middag bezorgd. Maar al binnen de minuut opende Vredenburch de score. Richard van Trier kon makkelijk binnenwerken na een corner. Nog geen 5 minuten later had van Trier de marge kunnen verdubbelen, maar hij kopte volledig vrijstaand op de paal. in de 11e minuut was van Trier wel de aangever op de 2-0. Hij stuurde Soufyan el Massoudi de diepte in en schoof de bal langs de doelman. Het duurde even voordat de genadeklap werd uitgedeeld. Pas in de 34e minuut werd de score uitgebouwd naar 3-0. De mee opgekomen back Levi Tempelman kon na een scrimmage de 3-0 van dichtbij binnen werken. Dit was overigens zijn eerste doelpunt in het vlaggenschip van Vredenburch. De rust werd bereikt met een 5-0 voorsprong. De 4-0 was een schitterende vrije trap van specialist Sander Vink en de 5-0 was wederom van Richard van Trier.

In de rust werd 2 x gewisseld. Sander Vink en Soufyan el Massoudi kregen rust in aanloop naar de kraker tegen WV/GONA/Kranenburg. DHC kreeg overigens geen rust, want Vredenburch combineerde er rustig op los. In de 47e minuut was het Collin van der Meer die de 6-0 aantekende. De 7-0 liet ook niet lang op zich wachten. Davy Lukassen veraste de doelman met een schitterende boogbal ( of was het toch een voorzet??). in de 53e minuut was het wederom Collin van de Meer die zijn 2e van de middag maakte en de 8e voor Vredenburch. De vraag was niet of, maar wanneer Vredenburch de dubbele cijfers ging halen. De 9-0 was voor Davy Lukassen die de bal met zijn linkerbeen keurig in de verre hoek schoof. Een kwartier voor tijd was daar dan de 10-0. Richard van Trier kapte in de 16 zijn directe tegenstander uit en liet de doelman kansloos. 2 minuten later gebeurde het dan toch. Doelman Jeffrey van der Hoeven moest een doelpunt incasseren. 750 minuten hield hij zijn doel schoon, maar helaas kwam er deze middag een einde aan deze indrukwekkende reeks. De wedstrijd eindigde, zoals ook de wedstrijd begon. Namelijk met een goal van Richard van Trier. Zijn 4e van de middag betekende een 11-1 overwinning.

Vredenburch lijkt klaar voor de kraker a.s. zaterdag tegen WV/GONA/Kranenburg.
Beide clubs zijn nog ongeslagen, maar Vredenburch verspeelde al twee keer punten door een gelijkspel. WV is nog foutloos en daar wil de Rijswijkse formatie graag verandering in brengen.

Zaterdag 14:30 is de aftrap. WV verzorgd een 3
e helft dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldige voetbalmiddag.