JO15-1 zegeviert bij Westlandia JO15-2: 0-4

0 - 4

Vredenburch JO15-1

Onder 15, JO15-1, 1e klasse 7

30 september 2017 11:00

Op deze druilerige zaterdagochtend traden de boys van JO15-1 aan bij het altijd lastige Westlandia uit.
Daar waar je in deze regio normalitair reuzen als tegenstanders verwacht bleken we echter tegen een team met meest 1e jaars C van zowaar “normale lengtes” te spelen.
Een goed voetballende ploeg maar laten wij dat nou ook zijn en dus ontspon zich best een aardige pot waarin wij de iets sterkere ploeg waren en middels 2 goals van spits Joël een terechte voorsprong namen.
Het veldoverwicht nam echter gedurende de wedstrijd iets af en de strijd werd eigenlijk steeds gelijkwaardiger en onze keeper Noman tot 2x toe een grote kans van de tegenstander onschadelijk maakte.
We gingen dus rusten met een comfortabele 0-2 echter wisten ook dat we direct scherp aan de 2e helft zouden moeten beginnen om een vroege tegentreffer te voorkomen en zelf trachten snel de 3e treffer te maken. Na rust was het nog steeds een aardige pot met 2 voetballende ploegen en ook wat kansen over en weer.
Pas 10 minuten voor tijd viel de definitieve beslissing door Jop die met een individuele actie de wedstrijd in het slot gooide en de 0-3 liet aantekenen.
Vlak voor tijd viel ook nog de 0-4 nadat Lako op rechts was doorgebroken en de bal keurig teruglegde op Richmond die met binnenkantje rechts de bal in het korte hoekje schoof.

Mannen, lekkere overwinning vandaag en blijf vooral goed 2x in de week de uitstekende wedstrijdgerichte trainingen van Cilio en Michel volgen dan gaan jullie alleen nog maar verder groeien als team met een goede mix van technici en tactische sterke strijders die ook van elkaar nog eens kunnen leren.
Volgende week weer lekker een thuiswedstrijd op ons mooie hoofdveld tegen Honselersdijk.