Krappe maar verdiende thuiszege JO15-1 op Honselersdijk JO15-1

1 - 0

Honselersdijk JO15-1

Onder 15, JO15-1, 1e klasse 7

7 oktober 2017 10:15

Voor onze mannen van Jo15-1 vandaag weer een lekkere thuiswedstrijd op de tevens lekkere mat van ons hoofdveld.
Net als vorige week moesten we aantreden tegen een Westlandse tegenstander en ook dit was weer een ploeg die wilde voetballen en niet alleen maar lange halen snel thuis waar ze in het Westland altijd om bekend stonden.
Ook wij zijn een voetballende ploeg die zoveel mogelijk van achteruit willen opbouwen dus ook vandaag was het weer een hele leuke wedstrijd om te aanschouwen.
Binnen 2 minuten hadden onze boys de bal al in het netje liggen nadat Lako over links op snelheid langs zijn back spurtte, de bal netjes met links over de grond terug trok en via Joël en een verdediger voor de voeten van Jop viel die met binnenkant voet binnentikte: 1-0.

Een vroege voorsprong dus en wat naar later bleek dus ook de eindstand zou worden. Ook terecht want op een grote kans in de 1e helft voor Honselersdijk na hadden wij met name na rust de voorsprong moeten vergroten maar helaas gingen zeker 4 á 5 grote kansen er niet in ook mede door goed keeperswerk van de Honselersdijkse goalie.
Men vreesde al voor de aloude voetbalwet dat als je zelf teveel kansen onbenut laat om verder uit te lopen de tegenstander in de slotminuten nog een gelijkmaker laat aantekenen. Echter zover lieten onze mannen het gelukkig niet komen en dus mochten we de 2e zege op rij laten noteren.

Complimenten aan de hele ploeg wat bij vlagen goed voetbal heeft laten zien en een team is dat voor elkaar wil werken. Vind ik persoonlijk echt een genot om naar te kijken.
Volgende week voor de verandering maar weer eens naar het Westland om dit keer bij Monster op bezoek te gaan. Een pittige tegenstander waartegen we d.m.v. inzet, voetballend vermogen en teamgeest onze huid weer zo duur mogelijk zullen gaan verkopen.