11 november 2017 10:00

Vandaag een uitwedstrijd tegen RKDEO in het winderige, druilerige Nootdorp.
De aftrap was 10 uur dus dat viel nog wel mee.....klein beetje uitslapen.

Het zag er al snel uit dat Vredenburch wat sterker was dan de gastheer van vandaag.
Jon zag al in de 5e minuut de keeper iets te ver voor zijn goal staan. Een bekeken hoge bal van buiten de 16 plofte over de keeper binnen...0-1.

Er werd door Vredenburch nog een beetje slordig gespeeld waardoor RKDEO toch nog wat kansjes kregen maar dan kwamen ze Rohan tegen die het gevaar elimineerde.

In de 18e minuut klapte de buitenspelval bij RKDEO niet dicht en ronde Denny een combinatie met Jaimy netjes af ..0-2
RKDEO bleef wel voetballen maar de verdediging en middenveld van Vredenburch kwam op stoom en stonden prima te voetballen.
Daardoor kon Jamie over rechts opkomen en de bal voortrekken.
Jaimy's schot werd nog geblokt maar Jon stond op het juiste plekje om de 0-3 binnen te schieten.

Vlak voor de rust verschalkte Denny met een rollertje in de rechter hoek de keeper dus rusten met 0-4....dat is natuurlijk lekker.

De 2e helft was dus eigenlijk een formaliteit.
In de 4e minuut werd een hoekschop van Jaimy verkeerd verwerkt en tikte een RKDEO speler de bal in eigen goal..0-5
Kort daarna stribbelde ze nog even tegen en kwamen een paar keer in de Vredenburch 16.
Maar iedereen van de Vredenburch verdediging ging ervoor en zorgde dat RKDEO niet kon scoren.

Snel daarop viel de 0-6 door een voorzet van Gio op Jaimy.
Nu was het dus helemaal een kwestie van uitspelen en dat deden de jongens dan ook,
Weinig weggeven en de kansjes die wij kregen werden niet afgemaakt.

Eindstand 0-6 en dik verdiend.