Vandaag de topper , uit tegen Semper Altius.
Iedereen was netjes op tijd bij de club in de Hoekpolder....al was het vroeg.

We hadden een paar geblesseerde en zieken dus we kregen versterking van Levi en Dawid.
En natuurlijk was aanwinst Sep ook van de partij

De intentie was om net zo uit de startblokken te gaan als alle andere wedstrijden maar dit keer was het Semper die goed van start ging. Zij waren fel en zaten gelijk lekker in de wedstrijd.
Zij hadden dan ook het middenveld in handen.
Vredenburch kreeg het niet voor elkaar om rustig op te bouwen en het balletje rond te laten gaan.

Achterin was het alle zeilen bijzetten en Rohan kon gelukkig , als er toch een doorheen glipte, een paar keer goed redding brengen.

Maar het was niet vol te houden en een goeie actie van Semper,over onze linkerkant, zorgde voor de 1-0.
Geen man overboord maar nu moest het wel anders.
Vredenburch kreeg een grote kans op de 1-1 maar die vloog net over.
Ze konden de wedstrijd niet kantelen en in de 25e minuut scoorde Semper de 2-0 en kort er achteraan de 3-0.
Dat is Vredenburch niet gewend....om achter te staan EN weinig kansen gecreeërd.
Gemopper alom en gelukkig fluit de (goed fluitende) scheids voor de rust.
Tijd om de jongens wat moed in te praten en een ander strijdplan te maken.

En dat gebeurde de 2e helft dan ook.
Semper werdt meer op eigen helft gedrukt en Vredenburch kreeg meer balbezit.
En dan kan je makkelijker gaan voetballen.
De hagel kon ons in ieder geval niet deren en snel kregen we een paar kansjes maar die vielen niet binnen.

De druk werdt steeds verder opgevoerd en dan krijgt de tegenstander automatisch wat meer ruimte voorin.
Vredenburch lukte het niet om te scoren en dan weet je wel hoe laat het is.
Diep in de 2e helft werdt er slordig uitverdedigd en ondanks de redding van Rohan kopte Semper de 4-0 binnen.

Kort erna was het al einde wedstrijd.....dat is balen.
Vredenburch was de ongeslagen status kwijt en even weer met de voetjes op aarde.
Sommige kunnen beter tegen hun verlies dan andere maar mopperen en zeuren tegen elkaar heeft natuurlijk geen zin.
Probeer elkaar te helpen en te coachen......