2 - 4

Semper Altius JO13-2

Onder 13, JO13-4, 6e klasse 1

11 november 2017 14:00

De jongens staan klaar om te beginnen. De aftrap is genomen en in de eerste minuut scoort Semper de 0-1.

De jongens van Vredenburch lieten zich daar niet door van de wijs brengen en begonnen te voetballen.
Na een mooie pass viel de 1-1. Netjes afgemaakt

Lang konden we niet genieten van de gelijkmaker want Semper schoot al snel de 1-2 binnen.
Na een paar kansen en mooi samen spel kwam daar gelukkig de gelijkmaker.
2-2 de rust is, dat is niet verkeerd.
Na de rust ging Vredenburch voor de winst, maar na buitenspel van Semper mocht het spel door en daar maakte Semper gebruik van en daar was de 2-3.
Vredenburch miste nog een aantal kansen. Semper kreeg een vrije trap  na eigelijk gewoon een verdediging actie en zo kwamen zij op 2-4.
De jongens van Vredenburch hebben hun best gedaan maar helaas geen punten weten te pakken.