2 december 2017 10:00

Na onderling regelen met Laakkwartier konden de jongens weer is lekker voetballen.
Ze hadden er zin in en wilde dan ook graag deze wedstrijd winnen.

De opstelling stond en het fluitsignaal ging om te beginnen.

De eerste paar minuten waren onze jongens goed aan de bal, maar helaas kreeg Laakkwartier de eerste kans en die benutte ze goed.
Het was 1-0. Maar niet getreurd we staan wel vaker achter. Onze jongens speelde goed over en zo kwam de 1-1. Laakkwartier ( die boven aan staat in onze poule) wilde ook graag deze wedstrijd winnen.
Zij maakte dan ook de 2-1. Maar al snel reageerde Vredenburch daar op en maakte de 2-2. De wedstrijd ging gelijk op en was ook leuk om naar te kijken. Daarna werd de 3-2 en 3-3 gemaakt. Net voor de rust zei Laakkwartier dit geven we nog niet op en maakte 4-3 door een mooi lopje in te schieten. Het fluitsignaal kwam en konden we even opwarmen, want wat was het koud.
De tweede helft werd er weer goed gevoetbald.
En gelukkig kwam daar de 4-4. Lang konden we niet genieten want Laak kwam met de 5-4. Nu moesten wij weer even laten zien dat we echt wilde winnen. De 5-5 werd fraai binnen geschoten. Na wat kansen van Laak die er niet in gingen kwam daar het verlossende schot van Vredenburch.

Yes het is 5-6.

Nog een paar minuten op de klok en nu nog dit vast houden. Laakkwartier kreeg nog 2 corners maar die werden goed weggehaald. De laatste minuten waren spannend maar daar was dan toch het fluitsignaal. De ontlading bij de jongens , trainers en de ouders langs de lijn waren duidelijk zichtbaar. Laakkwartier was zeer sportief en feliciteerde ons allemaal met de overwinning. En ook kregen de trainers en de jongens het compliment dat er mooi samenspel was.

Top gedaan jongens.

De overwinning hebben jullie gehaald. Dat is zeker iets om trots op zijn, zeker na een aantal weken geen wedstrijd te hebben gespeeld.