Nu konden de jongens uitslapen dus daar kon het iig niet aan liggen.
Half 1 was pas de aftrap op het VELO sportpark.
We waren niet helemaal compleet door wat zieken, geblesseerde en schoolzoekers maar het werdt opgevuld door Sidi, Justin, Yassir en Gio. Bedankt jongens !

Een week zonnetje kwam door maar voor de supporters langs de lijn was het met een guur windje toch een beetje afzien ;-).
Gelukkig werden ze snel warm van het doelpunt die Jamie halverwege de 1e helft vanaf rechts maakte. 0-1
Een aanval over onze linker kant van VELO zorgde ervoor dat er met 1-1 de rust werd ingegaan.

De spelers konden even bijkomen met een bekertje siroop want het tempo lag hoog,
En de supporters konden even opwarmen met een bakje koffie.

De 2e helft was net 5 minuten oud toe Denny over rechts diep ging, de tegenstanden van zich afschudde en fraai de keeper kansloos liet. 1-2

De toon was gezet want Vredenburch drukte gelijk door.
Nicky kopte kort daarna de 1-3 binnen.

Vredenburch liet de teugels een klein beetje vieren waardoor VELO weer wat meer naar voren kon schuiven.
Ze verdiende een corner die aan iedereen van Vredenbuch voorbij ging behalve aan een VELO speler...2-3

Dus werd er een tandje bijgeschakeld door de jongens van Vredenburch.
Een goeie combinatie over rechts, Nicky stoomt op tot aan de achterlijn en legt de bal keurig breed op Yassir die eenvoudig binnen kan schuiven. 2-4 en de wedstrijd werdt daarmee "in het slot gegooid"

Prima overwinning en een goeie opwarmer voor de kraker, volgende week tegen KMD !!