JO13-2 komt net tekort tegen Graaf Willem

3 - 2

Vredenburch JO13-2

2e klasse 5

10 februari 2018 15:45

Afgelopen Zaterdag stond de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma.

Uit tegen Graaf Willem VAC en de aftrap was pas om kwart voor 4.

Iedereen was toch wel benieuwd hoe het zou gaan aangezien we een stapje hoger zijn gaan spelen.

Graaf Willem is een goed spelende ploeg en dat lieten ze gelijk zien.

In de 5e minuut maakte ze al de 1-0 en Vredenburch wist gelijk dat het een lastige middag kon gaan worden.

Maar Vredenburch ging de strijd aan en 10 minuten na de openingstreffer  verraste Jaimy de GW keeper door een doorgeschoten bal over hem heen in het goal te lepelen….1-1

Je zou zeggen dat het een klein beetje rust moest geven maar het spel van Vredenburch bleef te onrustig.

Een lastige bal kon Rohan de eerste keer nog pareren maar de aanvaller van GW lukt het toch om de bal in het  goal te krijgen.

Het spel golfde heen en weer en de strijd werd vaak op het middenveld gestreden.

GW raakte een beetje gefrustreerd door de snelheid en kracht van Kaan op het middenveld.

Ze haalde hem van achteren neer waarna Kaan boos de tegenstander beetpakte.

Beide werden eruit gestuurd om af te koelen .

Met 2-1 achterstand de rust in dus even de koppen bij elkaar om het strijdplan voor de 2e helft door te nemen.

Tot onze verbazing hoorde we echter dat Kaan de 2e helft niet meer terug mocht komen…..vreemd besluit van de scheidsrechter.

Vredenburch drukte GW iets meer op hun eigen helft waardoor er in de rug iets meer ruimte voor GW ontstond.

Zij maakte dan ook in de 10e minuut de 3-1 na een pass door het midden.

Vredenburch is vaak een sterke eindspurt dus het “Rijswijks kwartiertje” werd ingezet.

10 minuten voor tijd kreeg  Jamie eindelijk de ruimte die hij heel de wedstijd al zocht en schoot de bal hard in de linker hoek binnen.    3-2

Daarna volgende verschillende aanvallen.

Een schot onderkant lat stuiterde eruit ( achter de lijn geweest ??) en een andere bal werd nog net van de lijn afgehaald.

Het zag ernaar uit dat Vredenburch alsnog een verdiende punt zou mee kunnen nemen maar na 27 minuten werd er opeens afgefloten.

Einde wedstrijd en helaas geen punten mee naar Rijswijk.

Zaterdag thuis tegen RCL  weer een nieuwe kans om de 3 punten binnen te halen !